bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

„Állatbarát keddek” a Stella Rose étteremben Nyíregyházán!

szokera  - 2008 november 3, hétfő - 20:37

A Stella Rose étterem minden hónap első keddjén megrendezi az „Állatbarát kedd”-et. Az első „Állatbarát kedd” november 4-én lesz, kora délutántól várják munkatársaink az érdeklődőket a Nyíregyháza, Lujza u. 13/b alatt található étteremben.

Ezeken a napokon az étterem vendégei találkozhatnak Alapítványunk munkatársaival, megtekinthetik az örökbefogadható kutyák és cicák fényképeit, állatvédelmi, állattartási tanácsokat kérhetnek. Sőt, néhány kutyust is magunkkal viszünk a rendezvényre. Az étterem pedig az aznapi bevételének 25%-át az Állatotthon lakóinak ajánlja fel a „Minden negyedik falat jutalomfalat” szlogen szerint.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Állatbarát Alapítvány
4400 Nyíregyháza, Csatorna út 2.
Tel.: 42/727-736, 20/9-605-402
http://www.allatbarat.com/



Eredményesen zárult az első "Állatbarát kedd" a Stella Rose étteremben.

Munkatársaink és önkénteseink kora délutántól várták az érdeklődőket az étteremben, kiadványokat osztottunk, állattartási-, állatvédelmi tanácsadást folytattunk, és néhány örökbefogadható kiskutyát is megunkkal vittünk a helyszínre az állatbarát vendégek legnagyobb örömére.

Ezen felül az étterem az aznapi bevételének 25%-át is felajánlotta nekünk, így valóban minden negyedik falat jutalomfalat volt. Az ebből származó bevétel, és a helyszínen a vendégek által átadott adomány meghaladta a 35 000 Ft-ot, ami egy balesetes kutyus műtéti költségét fedezi. Ezentúl minden hónap első keddjén megismételjük ezt a rendezvényt, amelyre minden érdeklődőt szeretettel várunk!


2008-11-17 19:58
# 2

Szia!

 

A következő alkalom a következő hónap első keddje (így is szól a felhívás, hogy minden hónap első keddje), tehát december 2. lesz! Vigyor Szeretettel várunk!

 

Üdv!

Anita

 

2008-11-17 11:23
# 1
SimkóGina
SimkóGina

Sziasztok!

Mikor lesz a következő? , mert erről lemaradtam.

A felhasználó gazdit kereső állatai: 1 db.
Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Budapest

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

macska gazdit keres
Szabadbattyán