bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

"Gyerekek és Állatok" fotópályázat eredményhirdetés!

gazditkeresek.hu  - 2013 szeptember 30, hétfő - 11:37

Vasárnap este lezárult a fotópályázatunk közönségdíjazása. Összeszámoltuk az általatok kiosztott szavazatokat, ennek megfelelően kihirdetjük a nyerteseket!

A legtöbb szavazatot kapta, így a pályázatunk nyertese Borcsek, "Sweet Kiss" című fotójával! Nyereménye egy 10.000 Ft-os vásárlási utalvány a KOCKASHOP LEGOBOLT-tól, és egy borválogatás a Varga Pincészet jóvoltából :) Gratulálunk!


Második helyen végzett a "Gyerek vs kutya" című kép amit Tepfenhartné küldött be nekünk, így ő 6.000Ft értékben választhat LEGO ajándékot a KOCKASHOP-tól, gratulálunk neki is!

 


Harmadik legtöbb szavazatot grafjud "Így jó nekem..." című felvétele kapta! Grafjud 4.000 Ft-os utalványt vásárolhat le a KOCKASHOP-ban! Csodás felvétel, gratulálunk neki!

 


Saját kedvencünket pedig egy aprósággal szeretnénk meglepni, nekünk ez a kép tetszett a legjobban: Álmodunk... a fotót szintén grafjud készítette. Az ajándék pedig egy apró kis LEGO készlet kifejezetten lányoknak: http://kockashop.hu/lego/papagaj-az-ulohelyen-41024


Szeretnénk megköszönni az összes beküldött képet, ugyanis a díjazottakon kívül még rengeteg kép érkezett, amik szintén remek pillanatokat örökítettek meg!

És természetesen ne feledkezzünk meg róluk, akik miatt ez az oldal lassan 10 éve üzemel:
http://gazditkeresek.hu/gazdit-keresnek/1


Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Nagykáta

kutya gazdit keres
Szigetszentmiklós

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

macska gazdit keres
Szár