bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Állati nagy buli Törökbálinton!

gazditkeresek.hu  - 2009 szeptember 15, kedd - 10:03

Gyere el szeptember 18-19-20-án az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. törökbálinti üzletének nyitó bulijára! Rengeteg szórakoztató program vár minden odalátogatót, vasárnap pedig GUINNESS VILÁGREKORD kísérletre készülhetsz!

A rendezvényre látogatók megismerkedhetnek az Alpha-Vet Kft Állatmentési részlegének munkájával, hogyan, miképpen történik a kóbor állatok begyűjtése. Találkozhattok az állatmentőkkel együtt dolgozó ASKA (Alpha Segítő Kéz Alapítvány) védenceivel, és munkatársaival. Betekintést nyerhettek az alapítvány mindennapjaiba az ebek beérkezéstől, a gazdára találásig. Találkozhattok a Lelenc Illatos útról mentett kutyáival is, akik meghívást kaptak a rendezvényre.

Ha bármelyik napon vállalnál fuvarozást, kutyapesztrálást, hogy minél több Lelences eb jusson el a bulira kérjük az info@lelenc.hu címen, vagy a 30/500-0209 számon jelentkezz!

Az ebek mellett állatorvos, kutyakozmetikus, és rengetek szórakoztató program, vasárnap pedig GUINNESS VILÁGREKORD kísérlet: a legtöbb kisállat egy fényképen!  Hozd el kutyádat, macskádat, hörcsögödet, madaradat, aranyhaladat, stb! Részletes programot a rendezvényről letöltheted word dokumentumként!

forrás: www.lelenc.hu


Gazdit keres!
macska gazdit keres
Üllő

kutya gazdit keres
Biatorbágy

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Pápa

kutya gazdit keres
Göd