bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Betörtek a menhelyre! Konyha nélkül maradtak a kutyák.

Ngabi  - 2011 január 26, szerda - 20:02

Az elmúlt éjszaka folyamán ismeretlen elkövetők behatoltak a Siófoki Állatvédő Alapítvány menhelyére,ahonnan ellopták a számunkra nagyon értékes és egyenlőre pótolhatatlan,múlt nyáron vásárolt mobilkonyhánkat (gulyáságyút).

Mivel méreténél és súlyánál fogva kizárólag teherautóval lehetséges a szállítása,talán tud valaki olyan információval szolgálni amely esetleg nyomra vezethet.

Menhelyünkön 200 kutya és cica ellátására főztünk az eszközzel,vizet melegítettünk a fagyos reggeleken,hogy az itatást mielöbb meg tudjuk oldani a jéggé fagyott vizes edényekben.

A mozgókonyha ára 350.000 forint,ami hosszas adománygyűjtés eredménye volt...

Sajnos komoly esély van rá,hogy fémtolvajok áldozataivá váltunk,és komolyan félünk,hogy késöbb még visszatérnek a menhelyre és tovább fosztogatják a keservesen összeszedett kis értékeinket..

Kérjük aki bármilyen információval tud szolgálni az ügyben az jelentkezett Alapítványunk elérhetőségein!

siofokiallatvedo@gmail.com
06-20/922-35-62


2011-01-30 13:59
# 2

Sziasztok! Van valami fejlemény? Egy ilyen tárgyat elvinni, nem tudnak pillanatok alatt és szinte láthatatlanul.... Senki nem látott vagy halott semmit a környéken?

Elkeserítő, hogy a menhely sincs biztonságban. Hogy tudjátok most megoldani a főzést és a víz melegítését?

2011-01-28 20:00
# 1

Helló Tóth Sándor vagyok Szentesröl és ma néztem meg a freemailt és ott láttam hogy sajnálatos módon a  menhelyröl ellopták a mozgókonyhát ami persze drága is volt. Én itt a  Szentesi Állatmenhelyen segitkezek hétvégén amúgy Szegeden tanulók és ott is segitkezek mint önkéntes az Ebrendészetnél és a csemeténél Természet és Környezetvédelemmel foglalkozik az utobbi 

A szervezet gazdit kereső állatai: 257 db.
Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

macska gazdit keres
Debrecen

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Vác

kutya gazdit keres
Vác