bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Egy - Nekünk sokra megy! 1%

Vivien  - 2009 február 17, kedd - 13:24

Adó 1%  a Tappancs Állatvédő Alapítvány javára

Alapítványunk 2002-ben azzal a céllal jött létre, hogy a kóbor kutyáknak, cicáknak Szegeden és környékén átmeneti otthont biztosítsunk, ahonnan gazdára találhatnak, ezzel megmentve õket az éhezéstõl, a kegyetlen végtõl.

Összefogásunk eredményeképpen az Önök adományaiból 2003. szeptemberében a Tappancs Tanya befogadta az elsõ otthontalan kutyákat.

Az adó 1%-ból biztosítottuk a szükséges bõvítésekhez és a Tappancs Autó vásárlásához az anyagi forrásokat. A kezdetektõl fogva az adó 1%-ból mûködtetjük a menhelyet, ahová 2009. év elejéig 2800 kutyát fogadtunk be, és adtunk számukra esélyt egy új életre.

Ahhoz, hogy a Tappancs Tanya mûködését a jövõben is biztosítani tudjuk, továbbra is szükség van az állatbarátok nagylelkû támogatására.

A kóbor cicák helyzetén elsõsorban ivartalanításokkal, gyógykezelésekkel és új otthon keresésével tudtunk segíteni.

Alapítványunk 2009. évre szóló kiemelt feladatai

A menhely karantén területének korszerûsítése a bekerülõ kutyák életkörülményeinek javítása érdekében, melyet szintén az adó 1%-os felajánlásokból tudjuk csak megvalósítani.

2009-ben be kívánjuk vezetni a menhelyen megforduló kutyák mikrochippel történõ megjelölését, mely egy újabb mérföldköve a felelõs állattartás régiónkban történõ meghonosítása érdekében tett erõfeszítéseinknek

Kérésünk

Ha küldetésünkkel egyetért, adója 1%-át ajánlja fel Alapítványunknak!

Letölthető rendelkező nyilatkozatok és szórólap: http://tappancs.szeged.hu/index.php?section=modules/download/download.php&parentid=6

Tappancs Állatvédõ Alapítvány
Adószám: 18469453-1-06


A szervezet gazdit kereső állatai: 10 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Komárom

kutya gazdit keres
Komárom

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Dunapataj

kutya gazdit keres
PÉcs