bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Ivartalanítási akció - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

allatbarat  - 2009 március 13, péntek - 21:29


2009. MÁRCIUS 16 – ÁPRILIS 17.

A kóborállatok száma folyamatosan növekszik a megyében, az Állatotthon folyamatosan teltházzal üzemel, egy megüresedett helyre átlagosan 20-30 kutya és cica várakozik. A legjobb megoldás a felesleges szaporulat megelőzésére az ivartalanítás.
Az ivartalanítás népszerűsítésének, ösztönzésének fontosságát felismerve évek óta szervez az Állatbarát Alapítvány ivartalanítási akciót támogató partnerek segítségével. A napokban veszi kezdetés az újabb ivartalanítási kampány. A kampány időszaka: 2009. március 16 – április 17.






A kampányban együttműködő partnerek:

Az egész megye területén lesznek olyan állatorvosok, akik akciós áron végzik el a műtéteket. A Városüzemeltető és Vagyonkezelő Kft. 800 000 Ft-os támogatásának köszönhetően a Nyíregyháza vonzáskörzetében élők szuka kutyáján és nőstény macskáján még olcsóbban lehet az akció ideje alatt elvégeztetni a műtétet, de a megye többi lakosa is kevesebb összeget fizethet majd az állatorvosnál.
Nyíregyháziak esetében az első 80 szukakutya, és az első 80 nőstény macska ivartalanítása végeztethető el a kiemelt kedvezménnyel, de az alapkedvezményt ezen felül is minden állattartó igénybe veheti.

Hogyan lehet jelentkezni az akcióra?

Az Állatbarát Alapítványnál 2009. március 16. és április 17. között személyesen, személyigazolvány, lakcímbejelentő kártya bemutatásával vehetők át az akciós műtétre jogosító kuponok. Cím: Állatotthon, Nyíregyháza Csatorna u. 2. sz., ahol minden nap 8-16 óráig várják az érdeklődőket.

A kupon átvételekor minden jelentkező kézhez kapja azt a listát, amelyen a műtéteket végző állatorvosok neve és elérhetősége szerepel. A listából bármely állatorvos szabadon választható. Előzetes telefonos vagy személyes egyeztetés után a megbeszélt időpontban a kiválasztott orvos elvégzi a műtétet. A műtétet követően, miután magához tért az altatásból a kutya vagy cica, már haza is vihető. Fizetni az állatorvosnál kell, a kupon leadásával egyidejűleg.

A varratszedésre a műtétet követő 10. napon kerül sor, amely csak pár percet vesz igénybe, és ennek költségét már a műtét ára tartalmazza.


AKCIÓS ÁRAK:

Nyíregyházi lakosoknak (sárga kuponnal)

Nyíregyházán kívüli lakosok a megyében, vagy a keret betelte után korlátlan számban biztosított, kedvezményes árak


Hím állatok esetében egységes, kedvezményes ár


AKCIÓN KÍVÜLI ÁRAK


Bővebb információ:


Állatbarát Alapítvány, Nyíregyháza Csatorna u. 2.
Telefon: 42/727-736, 20/9605-402
E-mail: allatbarat@allatbarat.com Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.
Honlap: www.allatbarat.com


Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Szigetszentmiklós

kutya gazdit keres
Szigetszentmiklós

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Ercsi

macska gazdit keres
Vác