bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Kutyamikulás a Strázsa kutyapanzióban

gazditkeresek.hu  - 2012 december 3, hétfő - 17:52

A szeretet mindenkié, így az ünnepe is. Az elhagyottaké, elárultaké, megkínzottaké is - legyenek négy vagy kétlábúak. Négylábú gyerekeinknek szeretnénk egy felejthetetlen ünnepet, hogy még inkább tudják: fontosak ők nekünk, és Nektek, akik eljöttök, Attól, hogy értük még nem kopogtatott az igazi, nem értéktelenebbek, a többinél! Ne adják fel a REMÉNYT!

December 9-ére kicsit a Mikulás után, de Karácsony előtt, meglepetést tervezünk gazdi kereső kutyáinknak a Strázsa Kutyapanzióban. Feldíszítjük az egyik fát, és már szervezzük, mi kerüljön a Mikulás-csomagokba: sütjük Ildikóval a házi kutya-jutifalatot, Kinga az utolsó párnákat varrja, Iza zoknilényeket, játéknak és a Butchers, az „Őszi vakkantások" pályázat kiírója – meghívtuk – itt adja át a felajánlott 150 kg tápot, de ha már Mikulás, Karácsony, körülnéznek ők is a kamrában, és a piros zacskókba tesznek még ők is játékot, tálat, speciális inyencséget, melyik kutyának mit.

A Kutyakötelesség Klubos gyerekek pedig december 8-án sütnek nekik kutyasüteményt, és készítenek új nyakörvet, pórázt!

Míg a fa alá bekerülnek a csomagok, nagy-nagy közös sétára mennénk, úgy, hogy senkinek se kelljen otthon maradnia és a rács mögött szomorkodnia!

E közben a bográcsban már rotyog majd a négylábú gyerekeknek az ünnepi ebéd: zúza, máj, csirkeszárny, sárgarépával, rizzsel, hozzá sült alma. 

Ebéd előtt Tekla, A Strázsa Kutyapanzió és Kutyaiskola vezetője a nagy pályán készül nekik szabad játékkal és különböző vetélkedőkkel, és ha már kijátszották magukat, jöhet a csomag felbontása, külön kényeztetés!

Nem feledkezünk meg a megszeretgetésükben részt vevőkről sem! Őket forró teával, forralt borral, és libazsíros-lilahgymás kenyérrel várjuk, s mindegyikük kap egy tombolajegyet!
Találkozunk: december 09-én 9.45-kor a Strázsa Kutyapanzióban!

Nagyon várunk Benneteket! Szerezzünk kutyáinknak – s ezzel magunknak is – egy felejthetetlen élményt!


Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Dàny

macska gazdit keres
Galgahévíz

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Vác