bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Legelőtakarítás szalonnasütéssel Őrbottyánban: április 28.

gazditkeresek.hu  - 2013 április 22, hétfő - 09:19

Ez a program nálunk mondhatni, már tradíció. Egyrészt azért, mert a Bottyán Equus-sal kölcsönös szereteten és tiszteleten alapuló kapcsolatban állunk már jó pár éve, másrészt pedig mert aki valaha eljött velünk, folyamatosan kérdezi: mikor lesz a következő legelőtakarítás. Hiába a kemény munka, hisz elsődlegesen segíteni szeretnénk, megtisztító élmény, hogy ezekért a sokat szenvedett állatokért jót teszünk, hálájuk, kedvességük, ahogy váratlanul belepuszilnaka nyakunkba , kiváncsiskodnak, "Mit hoztál?", egy...általán a közelségük, és a szabad természet semmihez nem fogható élmény is.
Mivel nem szeretjük magunkat ismételni, a programokban mindig más valami. Most például nem bográcsozunk, hanem szalonnát sütünk, grillezünk. Bergendi Zsuzsi is készül az ebéd utánra furmányos vetélkedővel, és ha minden igaz, lesz tombola.

Mivel a kirándulást a Kutyakötelesség Klub rendezi, a buszköltséget a Pestújhelyi Közösségi Ház állja. KÖSZÖNET ÉRTE!
Neked semmi más dolgod, csak hozd két dolgos kezedet, süteményt, innivalót, - ez batyubál alapon működik majd -, ha tudsz, lapátot, gereblyét (de van néhány a helyszínen is) és természetesen: a JÓKEDVEDET. Ha nagyétkű vagy, sütnivalót is, mert készülünk ugyan vendéglátással, de lehetőségeink végesek.
Meglépnénk a lovakat is, almával, répával, amit nagybani piacon veszünk meg. Megköszönjük, ha ehhez Te is hozzájárulsz 200-300 Forinttal. A pacik nagyon hálásak érte, ha kézből eteted őket!

Indulás: 9.00-kor a Pestújhelyi Közösségi Ház elől.
Címe: Bp. Xv. ker. Szűcs István u. 45.
AZ INDULÁSSAL KÖNYÖRTELENÜL PONTOSAK VAGYUNK!!! Ha valaki közlekedés miatt csúszik, telefonon jelezze, különben 9.05-kor indulunk.

Érkezés Őrbottyánba kb. 9.45-kor.
Aki még nem ismeri a lómenhelyet, Rédei Éva és Attila, a menhely megálmodói, "gazdái" bemutatják, majd legelőtakarítás

Ha elkészültünk, szalonnasütés, grillezés.
Ebéd után: MÓKA, Bergendi Zsuzsi felvezetésében.

Legkésőbb 17.00 Hazaérkezés.

Mivel a helyek végesek, előjelentkezést kérünk, nehogy túltöltsük a buszt! Természetesen, aki szeretne autóval is jöhet! A jelentkezésnél a Kutyakötelesség Klub és a Támogatói Klub tagjai előnyt élveznek!

Előjelentkezés: Bergendi Zsuzsánál, a 06 70 240 78 77-es vagy a PeKH nyitvatartási idejében a 06 1 410 71 68-as telefonszámon, illetve e-mailben: bergendizs@gmail.com

"Állat és Ember" Állat- és Természetvédő Egyesület


Gazdit keres!
macska gazdit keres
Székesfehérvár

macska gazdit keres
Hejőpapi

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Üllő

kutya gazdit keres
Üllő