bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Lélekmelegítő történet árvíz idején

gazditkeresek.hu  - 2010 május 26, szerda - 09:57

"Egy kis csodában volt ma részem. Megtaláltuk Fannit, akit 5 napja keresett a gazdája kétségbeesve..."

- Írta Molnár Tamásné, az ASKA Székesfehérvár titkára

"...Fanniért hiába ment hétfőn a gazda, amikor meghallotta, hogy jön a víz, Fanni eltünt a kertből, megijedt a víztől. Az idős bácsi mindennap jött, kereste, ment a vízbe, hívta a kutyáját, de nem találta. Fanni úszott kertről-kertre, ahol szárazat remélt. Minket ma cicákért riasztottak, és ekkor tünt fel Fanni feje, ahogy az egyik háznál a zsombékosba kapaszkodott. Lakat leverés úgy ahogy kell, és már hozta is a párom Fannit. Ekkor érkezett a rendőrautó, mivel ismét megfogták a bácsit, ahogy a vizbe gázolva kereste a kiskutyát. Kiugrott és a kocsiból és rohant a vízbe érte. A fiatal rendőr, ahogy meglátta a kutyát, nyitotta az autót elővarázsolt 2 rántott húsos szenvicset, amit Fanni köszönettel elfogadott, hiszen 5. napja nem evett. Könnyek között, átfagyva, Fannika lefogyva, de boldogan indult haza. "



2010-06-26 01:17
# 2

A bácsinak, a megmentőnek, és annak a kedves, érző szívű  fiatal rendőrnek is megszorítanám a kezét. Köszönet és hála nekik! Szívem minden melegéve kérem Isten áldását rájuk!

2010-05-28 15:47
# 1

Bár csak sok ilyen gazdi lenne, akkor nem is lenne szükség a menhelyekre. De ez csak egy álom sajnos! Köszönet a bácsinak, hogy ilyen kitartó volt és annak is, aki megmentette Fannit!

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Kazincbarcika

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Komló

kutya gazdit keres
Komló