bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

Menhelysegítő nap a Szent Ferenc Állatotthonban

gazditkeresek.hu  - 2011 június 9, csütörtök - 11:07

1991-ben Merza Henriette állattenyésztő, akinek nem csak a fajtatiszta kutyák voltak fontosak, létrehozta saját állatotthonát, melyben az utcáról megmentett állatok menedékre leltek. 1995-ben ebből jött létre a Szent Ferenc Állatotthon Alapítvány Ócsa mellett egy 2 hektáros tanyán, ahol jelenleg 138 kutya várja az álomgazdit.

Henriette 2000 májusában elhunyt, de két lánya, és a hozzájuk csatlakozott állatszerető emberek gondoskodnak arról, hogy az általa létrehozott menedék továbbra is fogadni tudja a rászoruló állatokat. 2009 óta agár-fajtamentéssel is foglalkoznak, mert örökségüknek érzik a méltán híres, különleges fajta felkarolását. Az elmúlt másfél évtizedben rengeteg agár fordult meg állatotthonukban, náluk szakértő kezekben vannak a pályák elesett bajnokai.

A mi önkéntes programunk kutyasétáltatás, de akad fizikai munka is: nagyon kellene például árnyékoló néhány kifutóba, mert tavaly a viharokban sok fa kidőlt, az új fák még kicsik, így sok helyen nincs, hol hűsöljenek a kutyák. Ha ehhez való anyagot tudunk vinni, az jó lenne, de szerszámra mindenképp szükség lesz, mert abból kevés van a menhelyen.

Időpont: 2011 június 25. szombat

Szent Ferenc Alapítvány - Ócsa :: Jane Goodall Intézet, MenhelylátogatásTárgyi adományok, melyeket örömmel fogadnak Ócsán:

Anyagi támogatást a következő bankszámlaszámra várunk:

Jane Goodall Intézet - OTP 11719001-20340690
(A megjegyzés rovatban kérjük, tüntessék fel: „Menhely Projekt-Ócsa”.)

Felajánlásaikat és részvételi szándékukat az eszoke@janegoodall.hu e-mai címen, vagy a 30/428-4829 telefonszámon várjuk.


Gazdit keres!
macska gazdit keres
Debrecen

macska gazdit keres
Gödöllő

Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

macska gazdit keres
Szalatnak