bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Hírek, cikkek

S.O.S ideiglenes befogadókat keresünk rottweilerek elhelyezésére, mentésére

PET-ÁK  - 2009 április 16, csütörtök - 15:19

Egyesületünk nem rendelkezik saját menhellyel, ezért tagjaink ideiglenes befogadó gazdik is egyben. Sajnos a segítségre szoruló állatok többen vannak, mint amennyit magunk be tudunk fogadni, ezért az állatbarátok segítségét kérjük elhelyezésükben. (Elsősorban Dunakeszi-Fót-Veresegyház-Göd-Vác térségben, ill. Pest megyében)
Az ideális gazdi megtalálása gyakran több napot, hetet, hónapot vesz igénybe, erre az időre a kutyust ideiglenesen szükséges elhelyezni.

Kérünk, segíts nekünk!
Legyél Te is ideiglenes befogadó!

A befogadó gazdi dolga az ideiglenesen befogadott kutya elhelyezése, számára szél és esővédett hely biztosítása és a vele való foglalkozás, mindaddig, amíg az eb számára az Egyesület meg nem találja a végleges és szerető gazdát.
Az állat tartása kapcsán felmerülő állategészségügyi és egyéb költségek fedezése minden esetben az Egyesület és az ideiglenes befogadó közötti egyedi megállapodás szerint történik.

Érdeklődni és jelentkezni a petakegyesulet@gmail.com email címen,  a 06 70 458-0051, 06 30 413-0969, 20 221 75 73 telefonszámokon lehet.


Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Délegyháza

kutya gazdit keres
Jászapáti

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Dömsöd

macska gazdit keres
Vác