bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Örökbefogadás

Keverék kölyök - szuka

Willa és Wilma kutya

Állat helye:
Frissítés: Willa gazdisodott (a borítóképen jobb oldalon van)! Gazdikereső testvérpár Wilma és Willa A zabálnivaló, ellenállhatatlan 4 hónapos szuka kölykök. Ez az a pillanat, amikor meglátva őket minden felnőtt ember átmegy gügyögősbe. Megszűnik a világ körülötte, csak a milyen cuki, elájulok, hát én megzabálom, édes husi, babamaci...szavakat tudja csak ismételgetni fülig érő szájjal. Willa és Wilma mamája is biztosan így látta őket és a gazdijuk is, aki úgy döntött, részt vesz ivartalanítási programunkban, megelőzve további felesleges szaporulat megszületését. Hiszen már erre a két fehér szeretetgombócra sem tartott igényt, csak mamájukat tudta ellátni. De ők már megszülettek, élnek és csak néznek gombszemeikkel, nem tudják még, mi miért történik körülöttük. Mi tudjuk, hogy hamarosan beleszeretnek ellenállhatatlan kölyökszépségükbe, cukiságukba. De akkor lennénk igazán nyugodtak, ha olyan gazdi jelentkezne értük, aki felelősségteljesen gondoskodik majd róluk több évtizeden át. Aki nem csak a gügyögős hónapokat látja, hanem az esetleges orvosi költségeket, ápolásokat, a felnőttkori problémákat, a tanítást, sétákat és mindent, ami a felelős állattartással jár életük végéig. Addig pedig zoknik, papucsok, cipők meneküljetek!
2019 december 30.
Keverék kölyök -  szuka
Keverék kölyök -  szuka
Keverék kölyök -  szuka
2020-05-17 19:19
# 4

Jó napot Wilma érdekelne a nyakörves kutyus.

2020-01-05 07:48
# 3

Kedves Erzsébet! 

Köszönöm a válaszát és az infókat.

Üdvözlettel  Urbán Éva 

2020-01-04 21:51
# 2

Kedves Éva!

Köszönjük érdeklődő levelét.

A következő email címre legyen szíves írni, hogy szeretné megtekinteni őket, ott tudnak további információt adni: orokbefogadas.puli@gmail.com

Adok egy telefonszámot, ezen tud időpontot kérni, érdeklődni: Németi Éve elnök, 70-949-1038 (lehet nem tudja felvenni elsőre a kutyák ellátása miatt).

Addig is kérjük olvassa el a lenti fontos információkat, köszönjük szépen.

Tóth Erzsébet segítő tag

FONTOS információk az örökbefogadással kapcsolatban:
- A menhelyünkön lévő állatok sok hányattatás után kerülnek hozzánk, testi-lelki sebeket gyógyítunk, szocializáljuk őket. Ezt a munkát kell folytatnia az örökbefogadónak is.
- Mindenki önszántából határozza el, hogy kutyás életet akar élni, amihez feltétlenül felelős hozzáállás, türelem és kitartás szükségeltetik.
- Nekünk kutyáink biztonsága, felelős gazdához kerülése elsődleges fontosságú, ezért ők kizárólag csak szerződéssel, oltva, az azonosításhoz szükséges chippel ellátva, ivartalanítva vagy ivartalanítási kötelezettség vállalásával, elő- és utókontrollal fogadhatók örökbe.
- Csakis családtagnak, házi kedvencnek vihető el tőlünk kutya, kerti "dísznek", láncra, kennelbe vagy hátsó kertbe zárni nem adunk állatot! Aki ilyen célra szeretné, az velünk ne is próbálkozzon!
- Szerződésünk az állatok egészségének védelme érdekében kötelezi az örökbefogadót a (kötelező) veszettség elleni oltás mellett a kombinált oltás és a parazitamentesítés évenkénti, rendszeres megismétlésére.
- Szerződésünk fontos része, hogy tiltja az állatok továbbadását harmadik félnek szervezetünk tudta nélkül.
- Tilos az állatok eutanáziája egyértelmű állatorvosi javaslat nélkül!
- Minden örökbefogadóra vonatkoznak az Állatvédelmi Törvény szabályai is, érdemes azt megismerni örökbefogadás előtt!

ÉRDEKLŐDŐ/BEMUTATKOZÓ leveleket örökbefogadással kapcsolatosan kizárólag az orokbefogadas.puli@gmail.com címen tudunk fogadni!

2020-01-04 19:37
# 1

Üdvözlöm! Debrecenben lakunk és szeretnénk egy kutyust örökbe fogadni. Már korábban is volt kutyánk, de sajnos betegség miatt el kellett altatni. Nagyon megtetszettek a Willa és Wilma kutyusok. Szeretném kérdezni, hogy milyen fajta/keverék kutyák, kb. mekkora testüek lesznek és hol lehetne megismerkedni velük? 

Üdvözlettel, Urbán Éva

A szervezet további gazdit kereső állatai: 151 db.
Gazdit keres!
macska gazdit keres
Budapest

macska gazdit keres
Budapest

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Bordány

kutya gazdit keres
Sóskút