bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Gazdit keresek!

Keverék - 1 éves kan, ajándékba ingyen elvihető!

Mogyoró kutya gazdira talált!

Íme egy cuki, KISTESTŰ, gyönyörűséges, SZOBATISZTA, GYERMEK SZERETŐ, GAZDIKERESŐ kutyuska! MOGYORÓ, másfél éves, imádnivaló kan kutya, a szolnoki menhely páratlan önkéntesei egyikének szíve csücske. Nyugodt, szófogadó kutyus, mindig illemtudóan viselkedik. LEADOTT KUTYAKÉNT KERÜLT MENHELYRE. Ok: csak a szokásos: költöztek. Kb 1 évet élt lakásban, teljesen szobatiszta, és pici gyermek mellett érett nagyfiúvá, tehát nyugodtan állítjuk, abszolút gyerek kompatibilis. Pórázon is szépen sétál, Timi gyakorol vele. Számára olyan szerető családot keresünk, ahol benti kutyként élhet, lurkók mellett hancúrozhat, CSALÁDTAGGÁ VÁLHAT. Egyedüli kutyának, vagy szuka mellé társnak ajánljuk. Ha valóra tudod váltani ezt az álmot, akkor kérlek, hívd a 20-594-9331-es telefonszámot! Mogyesz oltva, chippelve, ivartalanítva fogadható örökbe. Örökbefogadásának költsége 10.000 ft.
Kacsolat adatai törölve  |  Szolnok
2018 szeptember 26.
Keverék - 1 éves kan
Keverék - 1 éves kan
2018-09-30 19:10
# 2

Kedves Erzsébet! Mogyoró ezek szerint méretben pont megfelelő lehetne, mert ő kb 42 cm. És igen, bírná a túrákat, aktív kutyus. Ma épp voltam kint nála a menhelyen, ki is hoztuk kennelből, hogy új fotókat készíthessünk róla. Ezeket a fotókat csak következő hétvégén kapom majd meg, és akkor fel fogom tölteni a kutyusról, ha addig nem gazdásodik. További érdeklődés esetén, ha lehet, beszéljünk majd telefonon! Köszönöm szépen! Merena Szilvia

2018-09-28 20:27
# 1

Üdvözletem. Érdeklődnék , mogyoró mekkera marmagasságú? Birná a túrákat és a kirándulásokat? Mi egy kis közép nagyságú kutyát szeretnénk kb. 40- 45 marmagasságú , aki azért bírja a  hatalmas sétákat is.. Benti tartás és cica mellé. A mi cicánk kutya kompatibilis. 

Údvözlettel Székely Erzsébet 

A felhasználó további gazdit kereső állatai: 158 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Hatvan

kutya gazdit keres
Szombathely

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Battonya

kutya gazdit keres
Battonya