bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Örökbefogadás

Keverék - 1 éves kan

Bütyök kutya gazdira talált!

Született: 2020.04.01. Származási helye: Kistelek - gyepmesteri telep Neme: ivartalanított kan Tulajdonságok emberekkel, gyerekekkel: barátságos, aktív, bújós Kutyákkal: minden kutyával jól kijön, van, akitől fél Macskákkal: nem bántja őket Bütyök nagyon félős kis kutyus volt , rettegett a gyepmesteri telepen, míg az ottani önkéntesek meg nem mutatták neki, milyen is a símogatás ...most nem tud eleget kapni belőle. Séta közben is arra törekszik, hogy felmászhasson az ölünkbe. Erről most próbálunk leszokni :-) Mivel igen fiatal még , van rá jó esély, hogy ezeket a fura és igen kellemetlen szokásokat , mint a nyakba , fejre mászás és az igen magas hangon történő éneklés - ha nem mászhat - elhagyja majd egy kis neveléssel. Nos, Bütyi egy vicces, kedves és igen szeretetéhes , emberközpontú kiskutya. Hamar szerető családot szeretnénk találni neki, akik majd folytatják a nevelését, tanítását, esetleg elviszik egy kutyasuliba , ahol a gazdik maguk is megtanulhatják a kutyás élet apró, de igen hasznos trükkjeit. Bütyi tárnoki telepünkön várja az Álomgazdit.
2021 április 20.
Keverék - 1 éves kan
Keverék - 1 éves kan
2021-05-03 10:37
# 5
Ngabi
Ngabi

Kedves Ottó! Köszönjük az érdeklődést! Próba lakásra megy Bütyök a leendő gazdákhoz, hogy kiderüljön rendben lesz. Ha mégsem lesz sikeres az együtt élés ( ez a héten kiderül), akkor újra gazdit keres..addig is még egy kis türelem kérünk. Köszönjük! Üdvözlettel: Eb Árvaház Csapata

2021-05-02 22:40
# 4

Tisztelt Ebárvaház Csapata, 

Nagyon vártuk a visszajelzést, hogy Bütyök még örökbefogadható-e. 

És ha Igen, tudnak-e információval szolgálni a kutyusról.

Köszönettel,

Farkas Ottó

2021-04-27 09:45
# 3

Köszönjük a válaszukat, várjuk a fejleményeket.

Üdvözlettel

Farkas Ottó

2021-04-26 15:51
# 2
Ngabi
Ngabi

Jó napot! 
Szombaton derül ki hogy a jelenlegi érdeklődő örökbefogadja-e a kutyust, ha nem, mindenképp értesítjük róla. 
Üdvözlettel: az Ebárvaház csapata

2021-04-24 09:36
# 1

Jó napot kívánok!

A kutyus méretéről szeretnék kérdezni. Nagyon tetszik a kutyus, de mindenképp kistestű kutyát szeretnénk. Macskák, egy másik kutya, és tinédzser gyerekek mellé keresnénk kutyát. Válaszát előre is köszönöm.

FarkasOttó

A szervezet további gazdit kereső állatai: 263 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Budapest

kutya gazdit keres
Moha

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
PILIS

kutya gazdit keres
Soponya