bejelentkezés|regisztráció
Szakember válaszol
További rovatok
Legfrissebb hírek
Szaknévsor


Örökbefogadás

Tacskó keverék - 1 éves szuka

Lina kutya gazdira talált!

Állat helye:
Lina – 1 év alatti tacskó keverék szuka Linát magunkkal hoztuk, "szülinapi ajándék". Nincs egy éves, kistermetű, kicsit félénk keverek szuka. Már most egy igazi kis cukorbomba. Kicsi, fiatal, félénk, de kedves. Más kutyákkal kompatibilis. Tökéletes családi társ lesz. Megmentője tollából: Lina vagyok, aprócska, Alig egy éves manócska. Kicsi szívem, kicsi szám, Szerető Gazdit kíván. Az eszkisek megmentettek, Új eséllyel kecsegtettek. Elhoztak Kunhegyesről, A gyepmesteri telepről. Azóta én Mányban élek, Kicsit fázok, kicsit félek. Puszit sokat adok-kérek, Szeretem a menedéket. A legjobb mégis az lenne, Ha valaki belém szeretne. Jézuskától kértem szépen, Jöjjön el a Gazdi értem. Nem jött még, de nagyon várom, Lenne akkor nagykarácsony. Nem kell sok hely, kérem szépen, Elférek én ölben éppen. Szereplek sok hirdetésben, Jönnek is a lájkok szépen. Fenn vagyok a tinderen, Húzzál jobbra hirtelen! Lina vagyok, aprócska, Pöttyös orrú manócska. Kicsi szívem, kicsi szám Szerető Gazdit kíván. Képek Lináról: http://gallery.site.hu/u/eszkulap/2018/lina/ Lina oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten, örökbefogadási szerződéssel és benti tartással mehet gazdához. Kizárólag udvari tartásra egyesületünk nem ad kutyát! örökbefogadással kapcsolatos tudnivalók, jelentkezés: http://eszkulap.hu/index.php/vedenceink/orokbefogadas eszkulap2016@gmail.com
Eszkuláp Állatvédő Egyesület  |  Buda 11. kerület
2018 december 1.
Tacskó keverék - 1 éves szuka
Tacskó keverék - 1 éves szuka
Tacskó keverék - 1 éves szuka
Tacskó keverék - 1 éves szuka
Tacskó keverék - 1 éves szuka
2019-02-26 19:29
# 2

Kedves Érdeklődő!

Köszönjük üzenetét, Lina már gazdisodik, de vannak még kistestű fiatal kutyáink, akik gazdira várnak. Minden védencünk állatorvosi ellátásban részesül, oltva, parazita mentesítve, ivartalanítva és szívféregre szűrten fogadható örökbe. 

Az eszkulap2016@gmail.com email címen tud érdeklődni egy rövid bemutatkozó levéllel az örökbefogadással kapcsolatban és itt tudnak Önnek kutyát is ajánlani. 

2019-02-26 15:41
# 1

Szia!

Szeretnénk adoptálni egy kis fiatal ha lehet kölyök kutyust.

Lina nagyon aranyosnak néz ki, csak azt szeretném tudni hány kilo, és az egészségiállapotárol vannak állatorvosi papirok.?

Ha tudtok ajánlani KISNÖVÉSÜ fiatal KEVERÉK kutyust, kérlek irjatok.

Van 2 imádni valo kutyusunk, akiket adoptáltunk, de most a kiscicánk a cica menybe költözött és szeretnénk egy kutyust,

Várom válaszotokat

Ligeti Zsuzsa

Pozmann Rita

A szervezet további gazdit kereső állatai: 531 db.
Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Kaposvár

kutya gazdit keres
Bóly

Gazdit keres!
kutya gazdit keres
Dunaharaszti

macska gazdit keres
Üllő